Gratis kino for GOBB-medlemmer!

Vi inviterer våre medlemmer til gratis kinoforestillinger på Gjøvik kino 8. mai kl 18.00. Da viser vi den populære filmen: Norske Byggeklosser.

Her  treffer vi blant annet flere lokale aktører, som Atle Antonsen fra Lillehammer og Anders Baasmo Christiansen fra Hamar.

Dette er en film der vi kjenner igjen mange av karakterene . Filmen er en modernisering av den originale klassikeren fra 1972.

Billetter kan hentes hos oss i Storgata 10. Førstemann til mølla.

En komedie om hva skjer når drømmen om egen bolig blir et overveldende kaos.

Merete og Jens (Ine Jansen og Anders Baasmo Christiansen), et par i tredveårene, har endelig tatt med seg når de helt uventet opplever en hus. Etter altfor mange år i sokkeleiligheten i boligen til Jens 'tynneksentriske mor (Anne Marit Jacobsen), er de overmodne for noe helt eget.
De må nok pusse opp litt, men hvor vanskelig kan det være, liksom?
Det er mange potensielle feller når man skal skape sin egen hjem - spesielt når paret selv ikke har nevneverdige praktiske evner selv, og må stole blindt på "ekspertisen".

For jakten på "det perfekte livet" kan fort bli til at man ønsker å ikke ha noe liv sammen i det hele tatt.

Oppussingskomedien "Norske Byggeklosser" er en ny norsk komedie inspirert av den norske klassikeren fra 1972, om alle situasjoner som oppstår når evner og forhold ikke nødvendigvis samsvarer med ambisjonene.

 

Skjermbilde2.JPG