Nå skal GOBB ARENA bygges!

GOBB har blitt hovedsponsor for den nye Multisporthallen som skal bygges på Vind. Hallen skal dermed hete GOBB Arena. 

-          At GOBB kom på banen – bokstavelig talt – var en gledens dag for oss i Vind. Da falt den siste brikken i puslespillet på plass og vi kan realisere vår multisporthall!

Det sier tre glade herrer i Vind Idrettslag; Richard Søfteland Jensen, Jens Petter Markestad og Andreas Lotterud. De har jobbet iherdig i mange måneder med å få på plass den endelige finansieringa av den nye hallen og med GOBB sin inntreden i 12. time så falt altså brikkene på plass rett før ferien.

- Det er veldig mange likhetstrekk mellom oss og Vind og derfor valgte vi å bli hovedsponsor for den nye multisporthallen som Vind skal bygge. 
Det sier styreleder i GOBB, Lars Braastad og fortsetter: - Vi er begge medlemseid. Vi er begge opptatt av å ta et stort samfunnsansvar og vi står begge for noe sunt, godt og trygt. Vi har gjennom mange år som sponsor til Vind latt oss imponere av den dugnadsånden som er i klubben og vi ser også at det er en klubb som drives etter sunne og gode prinsipper. Vi står for mye av det samme i GOBB og derfor fant vi ut at dette var et samarbeid vi ville ta helt ut, sier Braastad som dermed kan avsløre at den nye hallen på Vind får navnet GOBB ARENA når den står ferdig.

 - Vi har et sterkt navn, men vi ønsker å bygge vårt varemerke og vårt navn enda sterkere i årene som kommer og det at denne hallen kan bære vårt navn er med på å bygge oppunder dette arbeidet, tilføyer Tom Søgård, adm. dir. i GOBB. - I tillegg vil våre ansatte, medlemmer og våre boligselskaper kunne dra god nytte av avtalen med de trenings- og møtefasiliteter som kommer i hallen, sier Søgård. 

GOBB har i dag over 9000 medlemmer og forvalter ca 150 boligselskaper og over 4000 boliger. De er også distriktets største nybolig-bygger og har de siste årene bygget ut blant annet Vikenstranda og Mustadhagen i Gjøvik. I tillegg bygger de nå på Bjørnsveen og de er sterkt involvert i den fremtidige bygginga som skal foregå på Bondelia og ikke minst på Huntonstranda. – Boligbygging er noe mer enn boligbygging, sier Søgård. – Det handler også om byutvikling og samfunnsengasjement. Dette henger nøye sammen med det å bo gjennom å skape gode møteplasser og sosiale arenaer knyttet til det å bo. I den sammenheng vil samarbeid med Vind også spille en stor rolle. GOBB ARENA blir en hall for hele regionen og et møtested for mange aktiviteter og mange mennesker i alle aldre. Og i bunn handler dette om en god folkehelse. Her ønsker vi å bidra gjennom vårt engasjement og vi er sikre på at dette blir veldig bra, sier Tom Søgård og Lars Braastad i GOBB.

-          Det er vi også, sier Vind-karene. – Vi håper nå å komme i gang med bygginga i løpet av høsten og alle kontrakter vil bli endelig sluttført nå om kort tid. Da er det bare å glede seg til «the grand opening» en gang utpå høsten 2019, sier Richard Søfteland Jensen, Jens Petter Markestad og Andreas Lotterud.

GOBB Arena.png