Gratis kontingent ut året

Fra 01. oktober og ut året betaler du kun andelsavgiften for å bli medlem i GOBB

Fram til årsskiftet lønner det seg å bli medlem i boligbyggelaget, eller å gi et medlemskap i gave til noen. I denne perioden, fra oktober t.o.m. desember, er det gratis kontingent ved innmelding. Eneste kostnad er andelsavgiften på kr 450,- som er en engangsbetaling som alle må betale inn. Den årlig kontingent på kr 350,- for 2018 sparer du om du melder deg inn før 31. desember.

Ved kjøp av Juniormedlemskap (under 18 år), betaler du kun andelsavgift. Her betales ingen årskontingent før det året medlemmet fyller 18 år, men verdifull ansiennitet opparbeides likevel fra første dag. Det betyr at om du for eksempel gir en dåpsgave til et barn så har barnet opparbeidet ca 18 års ansiennitet det året det fyller 18. Det er en god start på voksenlivet.

Barn.png