Høstkonferansen for tillitsvalgte 2022!

31.okt 2022
Tusen takk til alle som var med på vår Høstkonferanse for tillitsvalgte, på Quality Hotel Strand GjøvikGjøvik Kino & Scene torsdag 27. oktober 2022. Det var skikkelig koselig å se så mange kjente fjes i den stappfulle salen! Vi retter en ekstra stor takk til Dag Nilsen fra Gjøvik Brannvesen og Line Berkek fra NBBL for bidraget. Og først og fremst tusen takk til alle de glade menneskene i salen!
Det var godt å se dere alle sammen!

Her er noen bilder fra den fine kvelden:

Tom Søgård, administrerende direktør i GOBB. Tom snakket om hva som skjer i GOBB. Og hva tenker vi om fremtiden og det vi alle står foran?

Dag Nilsen, Gjøvik Brannvesen. Dag lærte oss om hva vi kan gjøre for at vi kan bidra til at våre hjem er så trygge som mulig.

Høstkonferansen for tillitsvalgte 2022 var på Quality Hotel Strand – Gjøvik Kino & Scene.

Fullsatt sal.

Line C.B Bjerkek, adokat og faglig leder NBBL. Hun lærte oss om «Hva er ansvaret som et styre i et boligselskap har?», «Hvor går grensene for boligbyggelaget?» og «Hvordan løser vi konflikter?»

Dag Otto Jostad, Leder regnskap/forvaltning GOBB. Dag Otto snakket om Budsjett 2023. «Føringer for hva man bør ta hensyn til, hvordan prosessen skal foregå og en tidsplan.»

Lars Olav Tveit, teknisk sjef GOBB. Lars Olav snakket om HMS (Helse, miljø og sikkerhet) og VLP (vedlikeholdsplan).

Tusen takk til alle som var med på denne flotte kvelden. Skal vi hjelpe ditt boligselskap med noe? Send oss en mail på gobb@gobb.no 

Trenger ditt boligselskap hjelp av GOBB?

Send oss en mail på gobb@gobb.no

Eller ring oss på 61 18 13 00