GOBB inngår samarbeid med Nordea

GOBB har nylig inngått et samarbeid med Nordea, og på kontoret i Strandgata på Gjøvik sitter Kjersti Borgen og Espen Hellum klare for å hjelpe med store og små spørsmål.

13.nov 2020
nordea

Veien til drømmeboligen

Veien til drømmeboligen er spennende, og kan by på noen utfordrende økonomiske avgjørelser. Da er det viktig med en trygg økonomisk partner som tilbyr personlig rådgiving og service tilpasset deg og økonomien din.

GOBB har nylig inngått et samarbeid med Nordea, og på kontoret i Strandgata på Gjøvik sitter Kjersti Borgen og Espen Hellum klare for å hjelpe med store og små spørsmål.

Kjersti og Espen har god erfaring og lokal kunnskap, og som GOBBs samarbeidspartner kan de tilby gunstige boliglån med individuell rente – uten etablerings- eller tinglysningsgebyrer.

Trykk her  https://nordea.skjema.tips/skjema/gobb

for å bli kontaktet av Nordea for økonomisk planlegging og rådgivning, slik at du kan kjøpe din bolig via GOBB.

Lei bolig mens du sparer opp egenkapital

Det finnes en regel i Norge som sier at man må ha minst 15% egenkapital av kjøpesummen når man kjøper bolig. For å hjelpe medlemmer har GOBB derfor lansert et konsept som kalles «Leie før eie» som går ut på at man kan leie en GOBB-bolig i inntil 5 år, mens man sparer opp nok egenkapital i for å kjøpe boligen.

I denne perioden vil Nordea vurdere den økonomiske evnen til å betjene bokostnadene, og om du tilfredsstiller kravene for å kjøpe boligen.

Trykk her https://nordea.skjema.tips/skjema/gobb-leie-for-eie

for å bli kontaktet av Nordea for økonomisk planlegging, slik at du kan oppnå boligdrømmen gjennom «leie før eie».

Ta gjerne kontakt for en prat!

Kjersti.Borgen@nordea.no

Tlf 976 11586

Espen.Hellum@Nordea.no

Tlf 476 56459

*Priseksempel inntil 75% belåning: Eff. rente 1,74% p.a., kr 4 mill o/25 år kostnad kr 929 100. Totale kostnader: kr 4 929 100.