Medlemskap i GOBB – også for de unge!

Stadig flere unge forstår viktigheten av ansiennitet og forkjøpsrett. Men, et medlemskap i GOBB er mye mer...

1.sep 2021

Forkjøpsrett
Mange unge har innsett fordelen og derfor meldt seg inn i GOBB for å få ansiennitet. Det siste året ser vi en veldig god vekst i medlemsmassen blant de yngre. Dette skyldes nok at det er et tøft boligmarked, og ofte har media søkelys på viktigheten av forkjøpsrett ved kjøp av leilighet i et borettslag.

Gratis medlemskap
Mange av de yngre har også fått medlemskap i dåps- eller konfirmasjonsgave, og medlemskapet er gratis frem til fylte 17 år. De fleste unge har ikke kommet så langt at de er på utkikk etter å kjøpe leilighet, men de har derimot fått opp øynene for alle de ulike og gode medlemsfordelene.

Medlemsfordelene
Med et medlemskap i GOBB i lommen får du tilgang til mange ulike medlemsfordeler. Noe som er gjeldende hos de fleste av våre samarbeidspartnere er at du får 5 % bonus når du betaler med et registrert betalingskort eller oppgir ditt medlemskortnummer ved kjøp på nett.

Wright Trafikkskole
Vi har registrert at mange unge benytter seg av Wright Trafikkskole for å få bonus på teorikurs og kjøreopplæring. Når man ofte med ut med minst 25 000 for å få et førerkort, er det hyggelig for medlemmet at 5 % av dette kommer tilbake til medlemmet i form av bonus.

Colosseum Tannlege
Etter fylte 18 år må man også begynne å betale for tannlegen selv, hos Colosseum Tannlege får medlemmene 10 % rabatt på tannsjekken og i tillegg 5 % bonus på all behandling.

Tilbords og Skousen Hvitevarer
Tilbords er en leverandør innen interiør og kjøkkenartikler. Her finner du som er ung alt du trenger når du skal stifte bo på hybel eller i leilighet. Skousen Hvitevarer leverer det meste av hvitevarer og småelektrisk. Her er det også mulighet for å finne gaver til enhver anledning når du trenger dette. Hos disse leverandørene får du også 5 % bonus når du betaler med ditt registrerte betalingskort.

#Ung – If Start
Gjennom vårt samarbeid med forsikringsselskapet If så får alle medlemmer gratis If Start i et helt år fra alder 18 år opp til 26 år. Dette innebærer ett år med tre gratis forsikringer; innboforsikring, reiseforsikring og ulykkesforsikring. Medlemmene får også gratis id-tyveri forsikring. Når tiden er inne for å flytte får du også gratis flytteforsikring. Som medlem får du også inntil 60 % startbonus på bilforsikringen, i tillegg til 2 % bonus på alle forsikringer du betaler for.

Advokatfirmaet Legalis
Etter hvert som du etablerer deg og kanskje får en samboer kan det være smart å ha en samboerkontrakt for å ha det juridiske i orden. Hvem eier leiligheten? Hvem har bidratt med mest innskudd, er det lik fordeling av kostnadene? Det er mange spørsmål som kan dukke opp. Legalis gir en time gratis konsultasjon og har en egen rabattert medlems-timepris på advokattjenester. Her får også medlemmene 5 % bonus på det som blir betalt.

Oppussing
Når man blir tenåring eller ung voksen ønsker man kanskje også å gjøre endringer på gutte- eller jenterommet, om du da ikke har tatt steget fullt ut og flyttet hjemmefra. I din nye bolig trengs det kanskje også å pusses opp. Vi har flere leverandører som har de produktene du trenger får å få gjort jobben. Blant annet Montér, Flügger og Modena Fliser gir 5 % bonus på alt du trenger.

Bli medlem her!