Vinn et besøk av interiørarkitekt Tomas Gjetmundsen

12.apr 2022

Her er en konkurranse som er ekslusiv for GOBB medlemmer. Du finner hele konkurransen på GOBB sin Facebook side ved å trykke HER!

Der kan du vinne et besøk av interiørarkitekt Tomas Gjetmundsen!

Hvis du vinner konkurransen, så kommer Tomas Gjetmundsen hjem til deg og gir råd, veiledning og tips om hvordan du kan innrede hjemme.

Vi trekker 1 heldig vinner 1. mai 2022.

Konkurransen har vi laget sammen med vår fantastiske samarbeidspartner Byen vår Gjøvik, i forbindelse med at Gjøvik Fashion Weekend arrangeres 29.-30. april.

Her er litt mer informasjon om Thomas Gjetmundsen:

Tomas ble utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen 2001. Han har over 20 års erfaring i bransjen og har jobbet med stort sett alle deler av interiørfaget. Private hjem, offentlige bygg og historiske miljøer.
Tomas er opptatt av helhet i farger, materialer, møblering, lyssetting og dekor/utsmykning.

Her forteller Tomas selv hvordan han tenker:

«I private hjem er det beboeren som er i fokus. Jeg har aldri en forutinntatt mening om hvordan oppgaven skal løses og det skjer alltid etter innledende runder der forventninger og behov avklares. Jeg bidrar med alt fra enkeltstående problemstillinger til helhetlige planer for boligen. Tidens trender og moter ligger alltid kun som et bakteppe da det er beboerens egne preferanser og boligens iboende egenskaper og forhold som avgjør hvilke virkemidler som skal tas i bruk. Jeg er opptatt av å lytte til hva boligen selv «ber om» og spille på lag med dette for å lage ærlige og varige løsninger, først og fremst.»

Til slutt minner vi om at dette er en konkurranse kun for GOBB medlemmer.

Gå inn på GOBB sin Facebook side og delta HER!

Lykke til folkens!