10 gode grunner til å kjøpe ny bolig av GOBB

GOBB har bygget nye boliger for sine medlemmer i 75 år. Derfor kan vi si at vi er både erfarne, kunnskapsrike og seriøse. Andre utbyggere reiser når de har bygget ferdig og folk flytter inn. Det gjør ikke vi. Vi skal også forvalte boligene etter innflytting og sørge for at alle bor trygt og godt i sine nye hjem. Her er 10 gode grunner til å kjøpe ny bolig av GOBB.

10 gode grunner til å kjøpe ny bolig av GOBB

1. Nytt er nytt! Ingen har bodd der før deg. Tenk deg bare den følelsen.

2. Bolig som passer deg! Du kan gjøre dine egne tilpasninger og valg om du kommer tidlig nok inn i byggeperioden.

3. Bedre standard! En ny bolig har langt høyere teknisk standard enn en brukt bolig, bl a bedre isolasjon, ventilasjon, gulvvarme og fjernvarme.

4. Vedlikehold. Ny bolig trenger ikke vedlikehold de første 10-15 årene. På brukt bolig vet du aldri helt hva som kan skje.

5. Driftskostnader. Bedre isolasjon kombinert med moderne styringssystemer gjør at en ny bolig bruker mindre energi enn en brukt bolig.

6. Lovfestet garanti! Ved kjøp av ny bolig har du en lovfestet garanti på 5 år.

7. Fast pris. Du slipper budrunder, våre nye boliger har fast pris.

8. God tid til salg. Om du kjøper en bolig som ikke er ferdig bygget så har du god til til å klargjøre din egen bolig og få solgt den før du tar over den nye.

9. Universell utforming. Nye boliger bygges med universell utforming. Det betyr at du kan bli boende selv om livet ditt skulle forandre seg.

10. Parkeringsplass. Med ny bolig følger også en parkeringsplass, som oftest i en parkeringskjeller slik at du har snø- og isfri bil hver morgen.

Dette var 10 gode grunner til å kjøpe ny bolig av GOBB.

På jakt etter ny bolig? Se våre nye boliger til salgs her