5 tips til morsdagen og Valentines Day!

7.feb 2022

Har du lyst til å glede noen litt ekstra på morsdagen eller valentine`s day?

Her er våre 5 tips:

1. Kjøp vakre blomster hos Interflora Aashaug Blomster Gjøvik

10 % rabatt for GOBB medlemmer hos Interflora Aashaug Blomster på Gjøvik. Gjelder alle varer til ordinær pris i butikkene og i gartneriet i Vestre Totenvei (Gartneriet har åpent mai-juli). Rabattene gjelder ikke på tilbud/kampanjepriser og på frakter og floragram.

2. Gled noen med møbler eller interiør fra Bohus

Gled noen med møbler eller interiør fra Bohus på Gjøvik! 5 % bonus for GOBB medlemmer. Gjelder hele kjøpet i utvalgte butikker, også tilbudsvarer. Betal med ditt registrerte betalingskort for å få bonus. Gjelder ikke kjøp på nett.

3. Gi bort noe fint fra Tilbords

Her er 9 gavetips fra Tilbords på Gjøvik til mor eller noen du har kjær. 5 % bonus for GOBB medlemmer. Gjelder alle varer, også tilbudsvarer. Betal med registrert betalingskort for å få bonus. Gjelder ikke kjøp på nett.

4. Kjøp pizza på Peppes

GOBB medlemmer får 10 % rabatt. Gjelder alt av mat og drikke hos Peppes Gjøvik, også pizza du henter, eller får på døra. Husk å vise medlemskortet ved besøk i restauranten, og å opplyse om medlemskap ved bestilling.

5. Gå på teater

Som Teater Innlandet skriver på egne nettside: Alle trenger et spark i sjelen! Gå på teater med noen du er glad i! GOBB medlemmer får 20 % rabatt på alle forestillinger i regi av Teater Innlandet. Rabatten gis ved forevisning av medlemskort ved billettkjøp. Spesialrabatter på utvalgte forestillinger. Se mer på teaterinnlandet.no

Og hvis du ikke fant det du lette etter i vår liste, så har våre gode venner i Byen vår Gjøvik tipset oss om at du også kan besøke gjovikby.no og se oversikten over Gjøviks fantastiske restauranter.

I disse restaurantene får du ingen rabatter eller bonuser som GOBB medlem, men du støtter Gjøviks restauranter og du får selvfølgelig HELT vidunderlig mat.

Det finnes også mange andre medlemsfordeler.

De finner du HER.

Vi ønsker alle en herlig morsdag og valentine`s day!