Bli med å kåre Gjøvik og Omegns beste bomiljø – og vinn 50 000 kroner!

Vi i GOBB ønsker å kåre det beste bomiljøet blant alle våre fantastiske borettslag og sameier i Gjøvik og Omegn! Del din historie med oss, og du kan vinne 50 000 kroner!

26.mar 2021

Bli med å kåre Gjøvik og Omegns beste bomiljø – vinn 50 000 kr!

Vi vet at du elsker plassen der du bor og nå har du muligheten til å skryte av noen som gjør det lille ekstra for sine naboer eller for fellesskapet. Nå har du mulighet til å fortelle den gode historien om akkurat ditt borettslag eller sameie, og hvorfor dere bør vinne konkurransen om å ha det beste bomiljøet.

Vi leter etter det borettslaget eller sameiet i Gjøvik og Omegn, som har et bomiljø som beboerne verdsetter høyt. Fortell oss om de råeste sommerfestene, de koseligste grill-kveldene eller kanskje de aller beste vaflene. Men det kan også være helt andre ting, som gjør at bomiljøet er spesielt godt akkurat i ditt borettslag eller sameie. Kanskje er det den snilleste bestemoren, den hjelpsomme naboen eller de morsomste dugnadene som aller best beskriver, hvorfor du er glad i å bo, der du bor!

Send inn din historie eller ditt forslag. Det borettslaget eller sameiet i GOBB med det beste bomiljøet vil vinne en premie på 50 000 kroner, og også gå til den store nasjonale finalen i regi av NBBL i november. 

Slik sender du ditt forslag: Klikk HER 

eller Scan QR-koden under for å nominere ditt borettslag eller sameie!

qr kode gobb