Reduser strømforbruket ditt

7.sep 2023

Fjordkraft har et samarbeid med GOBB som gir deg som medlem en spesialavtale på strøm. Det er en forvaltningsavtale som heter Spot med forvaltning GOBB. Denne kombinerer prissikring og spotpris, og er en langsiktig god avtale. På kort tid har avtalen blitt et foretrukket valg blant medlemmene.

Vi ønsker at våre kunder skal spare enda mer på strømutgiftene, enn bare en god strømavtale. Vi har lansert flere tjenester i appen vår som kan hjelpe deg med å ta sparingen et steg lenger. Her er noen nyheter i appen:

  • Se nettleiekostnad
  • Fast ladetid for elbil
  •  Aktivere smartlading for elbil
  •  Få pushvarsel om morgendagens strømpris
  •  Se estimert strømstøtte
  • Døgnmaks for nettleie

Har du ikke lastet ned appen enda?

Last ned fra App Store og Google Play

Se nettleiekostnad i appen

Som en av de første i markedet har vi lansert oversikt over netteleiekostnad, strømkostnad og strømstøtte i appen. Dette gjør at du får bedre kontroll over den totale strømkostnaden din, og vet omtrent hvordan neste regning vil se ut.

Du kan også se hvilket kapasitetsledd du ligger på hos netteieren din – som sier noe om hvor mye strøm du bruker samtidig. Dette gir deg oversikt over hva det vil koste deg dersom du går opp et kapasitetsledd.

Tips til deg med elbil

Fast ladetid

I appen kan du sette fast ladetid på ladeboksen din, og se hvilke timer strømmen er billigst.

Det er lurt å aktivere pushvarsling på strømpriser slik at du kan justere ladeplanen etter de billigste timene i døgnet.

Aktivere smartlading

Med smartlading trenger du ikke bekymre deg for når på døgnet det er lurest å lade. Det er en smart funksjon i Fjordkraft-appen som lader elbilen de timene strømprisen er lavest. Du kan aktivere smartlading og lade der du vil – både hjemme, på jobb eller på hytten.

Les mer om appen her.

Få enda bedre oversikt over strømforbruket ditt med Pulsmåleren

Fjordkraft puls er en liten boks du kobler til strømmåleren, som gjør at du kan følge med på strømforbruket her og nå.

Nyhet – snart varsler pulsmåleren deg når du bruker mye strøm på en gang. Varselet vil fortelle deg når nettleieprisen din står i fare for å øke hvis du ikke kutter forbruket innen den timen – en ny funksjon som kun vil være tilgjengelig med pulsmåler!

Les mer om avtalen og fordel med å være kunde på fjordkraft.no/gobb eller ring oss på 23 00 61 00.