Bli med å kåre Norges beste bomiljø – og vinn 50 000!

Vi i GOBB ønsker å kåre det beste bomiljøet blant alle våre fantastiske borettslag og sameier. Vinneren går videre til en nasjonal kåring av Norges beste bomiljø i regi av NBBL.

26.mar 2021
stemning fest familie

Fortell oss din historie

Vi vet at du elsker plassen der du bor og nå har du muligheten til å skryte av noen som gjør det lille ekstra for sine naboer eller for fellesskapet. Nå har du mulighet til å fortelle den gode historien om akkurat ditt borettslag eller sameie, og hvorfor dere bør vinne konkurransen om å ha det beste bomiljøet.

Vi leter etter borettslaget eller sameiet som har et bomiljø som beboerne verdsetter høyt. Det kan være de råeste sommerfestene, de koseligste nissefestene eller kanskje de aller mest smakfulle vaflene. Men det kan også være helt andre ting som gjør at bomiljøet er spesielt godt akkurat der du bor. Kanskje er det den snilleste bestemoren, den hjelpsomme naboen eller de morsomste dugnadene som historien i ditt borettslag eller sameie handler om.

Send inn din historie eller ditt forslag. Det borettslaget eller sameiet i GOBB med det beste bomiljøet vil vinne en premie på 50 000 kroner og også gå til den store nasjonale finalen i regi av NBBL i november. 

Slik sender du ditt forslag: Klikk HER 

eller Scan QR-koden under for å nominere ditt borettslag eller sameie!

qr kode gobb